Σκύλος που δαγκώνει και συλλαμβάνει ληστές...








   Στις δημοσιογραφικές σχολές λένε ότι αν ο σκύλος δαγκώσει άνθρωπο τότε αυτό δεν είναι είδηση. Είδηση θα αποτελέσει το ενδεχόμενο ο άνθρωπος να δαγκώσει σκύλο…

Στην περίπτωση μας ο σκύλος ήταν αυτός που δάγκωσε, αλλά δεν «ανέβηκε» στην ειδησεογραφία για το λόγο αυτό. Πως έχει η υπόθεση;
Τα ξημερώματα της Κυριακής (27/08), στη διασταύρωση Αχιλλέως και Λένορμαν, στον Κολωνό, Μαροκινός επιτέθηκε...
 σε νεαρή γυναίκα που βρισκόταν με το φίλο της σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.
Ο δράστης άρπαξε το κινητό της τηλέφωνο και άρχισε να τρέχει. Η γυναίκα τον καταδίωξε, τον πρόλαβε, αλλά ο Μαροκινός βιαιοπράγησε εναντίον της, ρίχνοντας την στο έδαφος και προκαλώντας της αιμορραγία.
Σε αυτή την περίπτωση θα περίμενε κανείς ότι θα αναλάμβανε ρόλο ο νεαρός φίλος της άτυχης γυναίκας, όμως το σενάριο ήταν διαφορετικό. Στο πίσω κάθισμα βρισκόταν το… κατοικίδιο της νεαρής Ελληνίδας, ένας σκύλος ράτσας πίτμπουλ.
Το συμπαθές τετράποδο μόλις κατάλαβε ότι το αφεντικό του διατρέχει κίνδυνο, πήδηξε έξω από το αυτοκίνητο από το ανοικτό παράθυρο, όρμηξε στον Μαροκινό, τον έριξε χωρίς πολλά- πολλά στο έδαφος και τον ακινητοποίησε δαγκώνοντας και τα δυο του χέρια. Ο δράστης, έντρομος, δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να αντισταθεί.
Λίγα λεπτά μετά έκαναν την εμφάνιση τους άνδρες της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι συνέλαβαν τον αλλοδαπό και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.
Το πίτμπουλ της άτυχης (ελέω των αμυχών που απέκτησε) Ελληνίδας μάλλον δικαιούται το αστέρι του Σερίφη..!

http://www.kontra.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου